Bel nuAfspraak
Selecteer een pagina

Daar is hij dan, de langverwachte business dienst van WhatsApp!

WhatsApp Business is vanaf vandaag gratis te downloaden (op dit moment enkel een Android-app) en is speciaal ontwikkeld voor eigenaren van een kleinbedrijf. Het maakt het mogelijk voor jou om als bedrijf een aanwezigheid te hebben op WhatsApp, meer efficiënt te communiceren met jouw klanten en je te helpen jouw bedrijf te laten groeien.


(klik HIER voor de video)

Word gezien
Met je bedrijfsprofiel kun je nuttige bedrijfsinformatie delen met en- voor jouw klanten.


Communiceer meer, werk minder
Snelle antwoorden maken het mogelijk om bepaalde berichten die je vaak verzendt, op te slaan en opnieuw te gebruiken, zodat je veelgestelde vragen snel en gemakkelijk kunt beantwoorden.

 

Meteen antwoorden
Stel automatische berichten in zoals een afwezigheidsbericht zodat jouw klanten weten wanneer ze een reactie kunnen verwachten. Je kunt ook een begroeting instellen om jouw klanten een introductie te geven over jouw bedrijf.


Nieuwe inzichten
Bekijk belangrijke statistieken, zoals het aantal berichten dat succesvol is verzonden, afgeleverd en gelezen. Onder andere KLM maakt al een tijdje gebruik van WhatsApp Business. Dit bedrijf is op het sociale netwerk geverifieerd met een groen vinkje.

 

Wat kan WA4 voor u betekenen?
Gebruik maken van een vast nummer middels WhatsApp? Zowel WhatsApp business als WhatsApp Messenger gebruiken op dezelfde telefoon? En wil je weten hoe je WhatsApp Web kunt gebruiken om efficiënter te reageren op jouw klanten?

Het team van WA4 helpt je graag met een professionele integratie van het zakelijke gebruik van WhatsApp! Vraag nu de demo aan!