Bel nuContact

Diensten

 

FB4

Tijdelijke projecten met een duidelijke kop- en staart. Het gaat vooral om structuur zodat u de social media kanalen doelmatig inzet (zoals data verwerken). Er komt altijd een aanbevelingsrapport uit.

Richt zich op: grote MKB-bedrijven, landelijk opererende organisaties, merken, ondernemersverengingen en (overheid)instellingen met een eigen marketingafdeling die social media in hun marketingbudget en marketingstrategie hebben verweven maar moeite hebben om dit integraal in te zetten als hulpmiddel op de huidige- en te koppelen doelstellingen van de organisatie.

FB4 Premium (beheer, strategie & analyse)

Schrijven van doelmatige conceptplannen, strategische online marketing, analyse omtrent social media kanalen.
Content creatie, opvolgen van KPI’s. Wekelijks contact met één contactpersoon over meerdere social media kanalen. Maandelijks face 2 face contact.

Richt zich op: grote MKB-bedrijven, landelijk opererende organisaties, merken, ondernemersverengingen en instellingen met een eigen marketingafdeling en visie die social media in hun marketingbudget en marketingstrategie hebben opgenomen maar moeite hebben koers uit te zetten en vaak net te weinig kennis of tijd hebben deze daadkrachtig uit te voeren.

FB4 Projects (projectbeheer, strategie & analyse)

Tijdelijke projecten met een duidelijke kop- en staart. Het gaat vooral om structuur zodat u de social media kanalen doelmatig inzet (zoals data verwerken). Er komt altijd een aanbevelingsrapport uit.

Richt zich op: grote MKB-bedrijven, landelijk opererende organisaties, merken, ondernemersverenigingen en (overheid)instellingen met een eigen marketingafdeling die social media in hun marketingbudget en marketingstrategie hebben verweven maar moeite hebben om dit integraal in te zetten als hulpmiddel op de huidige- en te koppelen doelstellingen van de organisatie.

FB4 Academy

Een opleidingsinstituut die u begeleidt als stok achter de deur om de snelle wereld bij te blijven. U krijgt een diploma en behaalt daarmee een zwarte band (die wordt uitgedeeld tijdens een van onze events).

WAAROM KIEST U VOOR FB4?

  • Wij helpen u mee te gaan in de tijd en naar een hoger niveau binnen uw marketingstrategie;
  • Wij laten u op een “nieuwe” en passende manier beter in contact treden met uw klanten en maken reclame voor u;
  • Wij maken u wegwijs in de social media wereld die u niet (goed/meer)(wil) begrijp(en);
  • Wij fungeren als partner en zijn tegelijkertijd uw “stok achter de deur”;
  • Wij dragen bij aan uw bedrijfsresultaat;
  • Wij begrijpen uw bedrijf en denken graag met u mee;
  • Wij versterken en bouwen of breiden uw identiteit & imago verder uit;
  • Wij verbeteren/ versterken de merkbeleving van uw product of dienst;

 

Klik HIER voor onze algemene verkoop voorwaarden.