Bel nuContact

Social Media Certificaat

Voor elke dienst die u binnen FB4 volgt reiken wij een certificaat uit. Dit certificaat geeft aan dat u de vaardigheden van de desbetreffende dienst onder de knie heeft, ofwel in staat bent social media resultaatgericht in te zetten. Met het certificaat (groene, blauwe of bruine band social media) toont u aan dat u over voldoende kennis en kunde beschikt om voor uw organisatie het juiste online resultaat te behalen.

Wat is een FB4 social media certificaat?

Met een groene, blauwe of bruine band certificaat van FB4 kunt u aantonen dat u werkzaamheden en vaardigheden uitvoert volgens de richtlijnen van de desbetreffende FB4 dienst. Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig.

Wie haalt het social media certificaat?

Iedereen die social media zakelijk gebruikt kan op diverse niveaus een certificaat halen. Denk bijvoorbeeld aan marketing- of communicatiemedewerkers, (hr)-adviseurs, brand- of community-managers. Met het certificaat laat u zien dat u over vaardigheden beschikt waarmee u op een resultaatgerichte manier social media kunt inzetten binnen uw organisatie.

Hoe haal ik het social media certificaat?

Een certificaat kunt u behalen door een dienst van FB4 af te nemen. U krijgt dan een aantal opleidingssessies. Heeft u de sessie doorlopen en vinden wij u aan de hand van een aantal criteria vaardig genoeg? Dan ontvangt u van ons een certificaat binnen de desbetreffende dienst.

Geldigheid van het certificaat.

Het social mediacertificaat is onbepaalde tijd geldig. Wij adviseren u wel om het certificaat elk jaar te updaten door een opfriscursus of inspiratiesessie te volgen. Er wijzigt namelijk zoveel op het gebied van social media. U wilt toch ook op de hoogte blijven van de nieuwste trends, ontwikkelingen en technieken binnen social media?