FB4 services

FB4 Services is geschikt voor bedrijven/organisaties die wel in het belang inzien van communicatie via social media kanalen Facebook, Instagram, Linkedin maar tijd te kort komen in de uitvoering. Samen met u stellen wij een contentkalender op en spreken af hoeveel berichten u iedere week geplaatst wilt hebben. Daarna gaan wij aan de slag, om voor u concrete ideeën en berichten op te stellen.

Door de samenwerking met de marketingafdeling van Facebook/Instagram in Dublin en Linkedin in Amsterdam hebben wij ook toegang tot ook Facebook’s/Linkedin’s eigen wereldwijde succesvolle cases en voorbeelden en gebruiken. Vervolgens zorgt FB4 Services 26 weken lang voor het plaatsten van die content en het optimaal inzetten van promotiemiddelen ter behoeve van het genereren van resultaten en u dichter bij uw huidige EN nieuwe klanten te positioneren.

Onze aanpak

FB4 werkt met een gestroomlijnde aanpak om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen, deze aanpak is over de jaren heen steeds eigentijdser en meer onderscheidend geworden, is dan het kwaliteitskenmerk van FB4, en zet u als klant centraal.

INTAKE

Tijdens het intakegesprek, waarin wij uw bedrijf leren kennen, nemen wij u mee door onze specifieke vragen. We bespreken onder andere hoe we een specifieke doelgroep voor uw organisatie kunnen aanspreken, wat uw wensen zijn en leggen nadruk op wat het belang is van een contentkalender en hoe deze is opgebouwd, wat kwalitatieve content is en hoe we omgaan met het algoritme (edgerank).
Deze sessie is nodig om de juiste doelstellingen te bepalen voor een resultaatgerichte aanpak.

ONTZORGEN

Na de intake werken we aan twee dingen: een beeldenbank met goed materiaal en een flexibele scontentkalender. Omdat we weten dat de prioriteiten in elke line of business dagdagelijks kunnen veranderen, werken we met een flexibele planning die 4 weken vooruit prognotiseerd. Zo kunnen we ook last-minute blijven schakelen met elkaar. De beeldenbank stellen we samen vast en als er te weinig foto’s in staan schakelen we professionele fotografen in om beelden bij te maken.

BERICHTEN MAKEN / CONTENT CREËREN

Tijdens onze samenwerking proberen wij pro-actief uw communicatie te ondersteunen en faciliteren. Door het gebruik van een combinatie van Whatsapp en email werken we zij-aan-zij om berichten online te krijgen. Belangrijk om te weten is dat er geen berichten live gaan, zonder uw goedkeuring. Het is immers uw organisatie/bedrijf voor wie wij mogen werken. Dit houden wij altijd als basisgedachte. 

     

    FB4 – BesteBureauKeuze Limburg

    Als klant van FB4 kiest u voor kwaliteit. FB4 is lid van het gedachtegoed BesteBureauKeuze, geïnitieerd door het bureau Zuiderlicht. Van goede creatieven heeft u lang profijt! Niet voor niets is de creatieve sector één van Nederlands economische topsectoren. Creatieven ontwikkelen hun ontwerpkracht, innovatie en vakmanschap aan topopleidingen. We denken na over doelstelling, aanpak en kosten. Daarna maken we uw ambities zichtbaar. Wij staan voor toegevoegde waarde, transparante tarieven en een efficiënte werkwijze. Bij professionele creatieven kunt u daar ook op vertrouwen!