Bel nuAfspraak
Selecteer een pagina

Wij begrijpen dat voor jouw onderneming de klant op 1, 2 & 3 komt, dat service de onderscheidende factor is en direct, on-demand contact de norm. We hebben er even op moeten wachten, maar dat is bij deze voorbij. Whatsapp voor business brengt jou waar je wilt zijn, in contact en in control!

Meer weten over wat Whatsapp voor jouw business kan betekenen? Vraag een DEMO aan

Als premium label van FB4, biedt WA4 klanten een omnichannel oplossing om de verwachting van de klant te overtreffen door middel van effectief contact te maken via populaire chatkanalen als WhatsApp, Facebook Messenger of Webchat.

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp oplossing

Onze missie is om mensen en (ro)bots kennis met elkaar te laten maken en dat we daardoor tot nog meer innovatie kunnen inspireren. Daarmee gaat WA4 een stap verder dan traditionele aanbieders en helpen wij bedrijven met maatwerkoplossingen hun sales, marketing, after-sales en webcare afdelingen op slimme manier naar een hoger en innovatiever niveau te tillen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van WA4 binnen jouw organisatie? Vraag dan een DEMO aan of maak kennis met ons 6-tallige projectteam of waarmee wij dagelijks klaar staan voor professioneel advies en klantvriendelijke service.

Meer informatie: www.wa4.nl of download onze brochure