Bel nuAfspraak
Selecteer een pagina

FB4 Premium

Met FB4 Premium adviseren wij u en uw medewerkers op een projectmatige manier, met een duidelijke kop en staart, over social mediamarketing. Daarnaast bepalen we een social mediastrategie die aansluit op uw marketingstrategie of merkenmanagement. Desgewenst nemen we ook de uitvoering van de strategie voor onze rekening. Zo zorgen wij samen voor een succesvolle online zichtbaarheid die past bij de wensen en doelstellingen van uw organisatie.

De pijlers die binnen FB4 Premium centraal staan:

  • Strategie vorming;
  • Data-analyse;
  • Campagne voering;

Voor wie?

FB4 Premium is geschikt voor MKB-bedrijven en landelijke B2B bedrijven en publieke organisaties die een social media vraagstuk hebben waar op dat moment onvoldoende social media kennis aanwezig is om het vraagstuk kwalitatief en resultaatgericht uit te voeren.

Ook is FB4 Premium interessant voor bedrijven en organisaties die het volgende willen weten:

  • Hoe kan ik mijn marketingstrategie vertalen naar een social mediastrategie?
  • Hoe kan ik mijn marketingcampagne via social media ondersteunen?
  • Ik heb een social mediastrategie opgezet, en nu?
  • Hoe kan ik mijn offlineactiviteiten ondersteunen met social mediamarketing en eventuele overige online marketing?
  • Wat heeft social media mij opgeleverd?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf of product meer als merk positioneren via social mediamarketing?

Onze aanpak

FB4 werkt met een gestroomlijnde aanpak om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen, deze aanpak is over de jaren heen steeds eigentijdser en meer onderscheidend geworden, is dan het kwaliteitskenmerk van FB4, en zet u als klant centraal.

INTAKE

Tijdens het intakegesprek, waarin wij uw bedrijf leren kennen, nemen wij u mee door onze specifieke vragen. We bespreken onder andere hoe we een specifieke doelgroep voor uw organisatie kunnen aanspreken, wat uw wensen zijn en leggen nadruk op wat het belang is van een contentkalender en hoe deze is opgebouwd, wat kwalitatieve content is en hoe we omgaan met het algoritme (edgerank).
Deze sessie is nodig om de juiste doelstellingen te bepalen voor een resultaatgerichte aanpak.

ONTZORGEN

FB4 Premium werkt op projectbasis. Projecten behelzen meestal een korte en daadkrachtige voorbereidingsfase door één of meerdere van onze professionals EN/OF in samenwerking met uw eigen (media)partners. Daarin worden concreet doelstellingen vastgelegd en rollen verdeeld. Daarna in de uitvoeringsfase werken onze mensen altijd op uw locatie als een soort detachering. Deze vorm van samenwerken maakt onze dienstverlening onderscheidend van andere bureau’s, maar komen vooral u als klant ten goede. U heeft een direct aanspreekpunt die wekelijks of tweewekelijks bij u aanwezig is. Zo kan FB4 haar visie Samen Succesvol waarmaken en altijd pro-actief blijven doorontwikkelen.

FB4 – BesteBureauKeuze Limburg

Als klant van FB4 kiest u voor kwaliteit. FB4 is lid van het gedachtegoed BesteBureauKeuze, geïnitieerd door het bureau Zuiderlicht. Van goede creatieven heeft u lang profijt! Niet voor niets is de creatieve sector één van Nederlands economische topsectoren. Creatieven ontwikkelen hun ontwerpkracht, innovatie en vakmanschap aan topopleidingen. We denken na over doelstelling, aanpak en kosten. Daarna maken we uw ambities zichtbaar. Wij staan voor toegevoegde waarde, transparante tarieven en een efficiënte werkwijze. Bij professionele creatieven kunt u daar ook op vertrouwen!

Welke diensten leveren jullie?

Plan een afspraak of neem contact op

Jullie leiden mensen op toch?

Plan een afspraak of neem contact op

Meer informatie over FB4academy?