Facebook services

FB4 Services is geschikt voor ondernemers of B2B bedrijven die weinig tot geen kennis hebben van social media. En die hier – om wat voor reden dan ook – niet zelf mee aan de slag willen gaan. Samen met u stellen wij een contentkalender op en spreken af hoeveel berichten u iedere week geplaatst wilt hebben. Daarnaast werken wij aan de bekendheid en positionering van u en uw organisatie om zakelijke kansen te creëren en deuren te openen. Vervolgens zorgt FB4 Beheer zesentwintig weken lang voor het plaatsten van die content en het optimaal inzetten van promotiemiddelen.

Onze aanpak

Na een intakegesprek, waarin wij uw bedrijf leren kennen, nemen wij u mee in een traject van 2 sessies van 2 uur. Hierin bespreken we onder andere hoe we een specifieke doelgroep voor uw organisatie kunnen aanspreken, wat het belang is van een contentkalender en hoe deze is opgebouwd, wat kwalitatieve content is en hoe we omgaan met het algoritme (edgerank).
Deze sessies zijn nodig om de juiste doelstellingen te bepalen voor een resultaatgerichte aanpak.

1e sessie (2 uur)

  • Intake; kennismaking met uw organisatie
  • Concurrentieanalyse middels een quickscan

2e sessie (2 uur)

  • Doelgroepbepaling
  • Contentkalender opstellen en invullen

 

Certificaat “groene band” social media

Wanneer u de FB4 Services sessies succesvol doorloopt ontvangt u het certificaat groene band social media. Hiermee toont u aan dat u begrijpt wat de behandelde basisbegrippen en onderwerpen zijn van het resultaatgericht inzetten van social media.

Na het volgen van de sessies kunt u doorgroeien naar de “blauwe band” social media waarin wij u meenemen in de strategische en tactische aanpak van social media marketing binnen uw organisatie.